Welkom bij Taxi Service De Regenboog, de Nederlandse website waar u online taxi's kunt boeken
TEl:0031(0630386965)
Service
Reserveren
Vlucht.info
Aanmelden
Contact
inloggen
Bedankt voor uw bezoek!

We hopen dat u vindt wat u zoekt. Taxi Service de Regenboog is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben , vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft ,neemt u gerust contact met ons op.

Bij ritten binnen Amsterdam zijn wij altijd binnen 20 minuten ter plaats. Ons werk gebieden is heel nederland. Vaste klanten komen in aanmerking voor speciaal korting tarieven. Voor bedrijven hebben wij ook speciaal betaling geregeld Onze schiphol service is zoals u het wilt.U besteld ons minimaal 30 minuten van tevoren en de wagen staat op de af gesproken tijdstip bij u voor de deur. Dit is mogelijk door heel nederland en omstreken. Ook bij aankomst op schiphol wachten we op u. U geeft ons uw vluchtnummer .De taxi wacht op u.

Wilt u zelf worden opgehaald bij een centraal meeting point? Dat kan. Middenin de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza vindt u het Schiphol Meeting Point. Rood-witte kubus Vlakbij de perrons van de NS staat een metersgrote vierkante kubus. Met rood-witte blokken, fotopanelen, waarop objecten te zien zijn. Hier kunt u wachten, staand of zittend op een van de blokken.

Tel:0630386965